Skip to content

B2B leadgeneratie

B2B leadgeneratie is belangrijk om potentiële klanten binnen te halen en de omzet van je bedrijf te laten groeien. Veel bedrijven in het MKB worstelen met de vraag hoe ze aan meer leads kunnen komen en wat de beste manier is om de markt te benaderen.  ProudPepper heeft een beproefde methode ontwikkeld om gekwalificeerde business leads te genereren.

Binnen deze methode maken wij gebruiken van o.a. leadgeneratie software, het creëren van relevante content (bijvoorbeeld met whitepapers en casestudies), Social Media campagnes en een structurele aanpak voor de opvolging van leads. Met meetbaar resultaat!

Ons uitgangspunt hierbij is datgene waar jullie het meest ‘trots’ op zijn. Dat vormt de ‘peper’ in jullie commercieel beleid. 

Mijn naam is Christiaan Mooij en met ProudPepper help ik samen met mij partners, ondernemers in het MKB bij het genereren van kwalitatief goede business leads. Ik combineer hierbij 24 jaar hands-on ervaring in sales, marketing en management, een academische graad in bedrijfskunde en een uitgebreide kennis van Data en Digitalisering. Al vanaf 1 dag per week voor een vaste prijs helpen wij met het realiseren van jouw commerciële ambities. 

Meer lezen over de ervaringen van ondernemers in het MKB? Lees hier de businesscase van klanten Hidden Champion en Green Hybrids.

ProudPepper leadgeneratie vliegwiel

ProudPepper leadgeneratie vliegwiel

QuickScan als startpunt

Om b2b leadgeneratie toegankelijk te maken voer ik een QuickScan uit als startpunt. Eén werkdag lang loop ik door jullie bedrijf om gesprekken te voeren met een aantal medewerkers en liefst ook met een klant die jullie zouden omschrijven als “de ideale klant”. Als het kan luister ik mee tijdens een verkoopgesprek.

Hieruit komt een bepaald beeld naar voren en dat werk ik uit in een b2b leadgeneratie vliegwiel op maat. Alleen al dit vliegwiel en de bijbehorende toelichting kan het nodige in beweging zetten, omdat het als een stappenplan is, maar dan in de vorm van een wiel.

Vraag de QuickScan aan en ontvang advies en handvatten over onze aanpak manier van b2b leadgeneratie.

Offerte

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag offerte/afspraak