Skip to content

Bedrijfs-APK

Ieder bedrijf heeft een ProudPepper, of je je daar nou bewust van bent of niet. Voor een ervaren buitenstaander is dat vaak makkelijker te zien en uit te leggen. Om er beter zicht op te krijgen of (het hart van) jullie vliegwiel te (her)ontdekken, voer ik een Bedrijfs-APK uit.

Eén werkdag lang loop ik door jullie bedrijf om gesprekken te voeren met een aantal medewerkers en liefst ook met een klant die jullie zouden omschrijven als “de ideale klant”. Als het kan luister ik mee tijdens een verkoopgesprek.

Hieruit komt een bepaald beeld naar voren en dat werk ik uit in een marketing en leadgeneratie vliegwiel op maat. Alleen al dit vliegwiel en de bijbehorende toelichting kan het nodige in beweging zetten, omdat het als een stappenplan is, maar dan in de vorm van een wiel.

Het concept van een vliegwiel past goed bij het altijd doorgaande marketing- en verkoopproces. Zo’n wiel blijft niet uit zichzelf in beweging en heeft dus regelmatig aandacht nodig. Als je precies weet hoe jouw vliegwiel eruit ziet, dan wordt het een stuk makkelijker om ‘m in beweging te houden.

De Bedrijfs-APK kost slechts € 595,- excl. BTW.

Lees de businesscase van Hidden Champion en Green Hybrids.

leadgeneratie

 *
Vul hier je bedrijf in :
 *
- -
Dag - Maand - Jaar
Wil je een Bedrijfs-APK aanvragen voor jouw bedrijf? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via onderstaand contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een vrijblijvende (online) afspraak in te plannen.

 

Aanvraag Bedrijfs-APK

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag Bedrijfs-APK