Skip to content

Case/project

De Graaff Carrosserie/JUSTDRIVE

Ontwikkeling whitepaper

ProudPepper heeft in opdracht van De Graaff Carrosserie een whitepaper ontwikkeld met de titel “Onze klanten centraal! Samen op weg naar 100% perfectie.” Het doel van dit project was om in een whitepaper de werkwijze van De Graaff Carrosserie gedurende het gehele orderproces te beschrijven. Van bestelling tot levering. Met de nadruk op klantgerichtheid en het voorkomen van veel voorkomende problemen binnen het proces.

Vraag
De Graaff Carrosserie wilde de complexe boodschap van hun klantgerichte aanpak op een eenvoudige en begrijpelijke manier aan hun doelgroep overbrengen. Dit omvatte het in kaart brengen van belangrijke klantcontactmomenten (KCM) en het tonen van de gestroomlijnde aanpak met behulp van een op maat ontworpen infographic.

Resultaten
ProudPepper dompelde zich onder in het proces en ontwikkelde een informatieve en professioneel vormgegeven whitepaper die de essentie van de werkwijze van De Graaff Carrosserie vastlegt. De whitepaper bevat een heldere uitleg over hoe De Graaff problemen tijdens het proces identificeert en voorkomt door middel van effectieve communicatie en vaste klant contactmomenten gedurende het proces. De op maat gemaakte infographic illustreerde dit proces visueel.

case-de-graaff-carrosserie-whitepaper-ontwikkeling

De whitepaper
De whitepaper “Onze klanten centraal! Samen op weg naar 100% perfectie” stelt De Graaff Carrosserie in staat om hun klantgerichte benadering duidelijk te communiceren aan zowel bestaande als potentiële klanten. Hiermee slaagden ze erin een complexe boodschap op een eenvoudige manier over te brengen aan hun doelgroep.

ProudPepper werkte voor het ontwerpen en opmaken van de whitepaper samen met Reclameloods uit Rotterdam. Het ontwikkelen van een whitepaper is interessant voor ieder bedrijf dat de boodschap helder en begrijpelijk wil presenteren. 

case-de-graaff-carrosserie-whitepaper-ontwikkeling
case-de-graaff-carrosserie-whitepaper-ontwikkeling
case-de-graaff-carrosserie-whitepaper-ontwikkeling
Logo De Graaff

Benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@proudpepper.nl

Wat onze klanten vertellen

testimonial-stars

Plan eenvoudig een 15 minuten QuickScan.

Wat zijn jouw ambities op het gebied van positionering, branding en marktontwikkeling? Welke kansen liggen er voor jouw bedrijf? Laten we eens kennismaken en samen kijken hoeveel ‘peper’ we kunnen toevoegen. Plan direct zelf een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. 

Kies gewoon een geschikt moment in onze kalender! Wij bellen je dan op het gekozen datum en tijdstip terug. Makkelijk toch?

Wat kun je verwachten?

  • Vrijblijvend telefonisch adviesgesprek van 15 minuten.
  • Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.
  • Praktijkvoorbeelden van onze aanpak bij vergelijkbare bedrijven.
  • Direct een aantal tips om mee aan de slag te gaan.
  • Inzicht in planning en kosten.