Skip to content

Case/project

Identify

Propositie aanscherpen | Employer Branding

ProudPepper heeft onlangs een project uitgevoerd voor Identify door hen te ondersteunen bij het aanscherpen van hun propositie. Identify wilde weten wat de markt écht belangrijk vindt en hoe ze de toegevoegde waarde voor hun klanten én medewerkers konden vergroten. Om zo in de toekomst aantrekkelijk te blijven voor de markt en voor nieuw talent. 

Onderzoek
Om de propositie van Identify scherper te stellen, is ProudPepper op de volgende manier te werk gegaan:

  • Interviews met klanten om inzichten te verkrijgen in de ervaringen, wensen, pijnpunten en voordelen van de doelgroepen die Identify bedient.
  • Een brainstormsessie met het team van Identify. Daarbij werden in de praktijk beproefde modellen zoals het Waarde Propositie Canvas gebruikt om belangrijke inzichten te verkrijgen. Uit deze sessie kwamen belangrijke inzichten om de propositie aan te scherpen.
  • Het samenstellen van een rapport waarin de verbanden werden gelegd tussen de resultaten uit de interviews en de brainstormsessie. Uit dit rapport ontstonden een aantal belangrijke conclusies en vervolgstappen.
Template homepage projecten

Resultaat
Het onderzoek van ProudPepper heeft geleid tot de volgende resultaten:

  • Een scherpe propositie voor Identify.
  • Inzichten hoe Identify aantrekkelijk te maken voor nieuw talent. (Employer Branding)
  • Belangrijke vervolgstappen die direct in de organisatie kunnen worden doorgevoerd om de toegevoegde waarde voor klanten te vergroten: De organisatie kan zich nu concentreren op deze stappen om de propositie verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • ProudPepper blijft betrokken bij de uitvoering van de vervolgstappen om de propositie verder te ontwikkelen en te verbeteren. Hierdoor is het bedrijf beter gepositioneerd om de concurrentie voor te blijven en meer klanten te werven.
Identify-logo-nieuw-Sijbrand3-300x131

Over Identify
‘Identify biedt expertise om de product- en proceskwaliteit van onze klanten te verbeteren. Dit doen we met onze expertise in het Agile werken en het Agile gedachtengoed. Deze expertise biedt Identify aan doormiddel van detachering desgewenst in een regie- of adviesrol. Identify biedt deze expertise aan bij MKB+ en decentrale overheid en beweegt zich daarbinnen proactief op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Dit doet Identify met een hecht team van junior, medior en senior specialisten.’

Benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@proudpepper.nl

Wat onze klanten vertellen

testimonial-stars

Plan eenvoudig een 15 minuten QuickScan.

Wat zijn jouw ambities op het gebied van positionering, branding en marktontwikkeling? Welke kansen liggen er voor jouw bedrijf? Laten we eens kennismaken en samen kijken waar die ‘peper’ zit.

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306