Skip to content

Case/project

Van Aalsburg

Ontwikkeling bedrijfsboek

ProudPepper heeft in opdracht van Van Aalsburg een bedrijfsboek ontwikkeld. Het doel van dit boek is een tastbare presentatie te geven van het rijke erfgoed en de duurzame en innovatieve geest van dit prachtige familiebedrijf.

Dit bedrijfsboek is niet alleen een informatieve gids voor klanten en partners, maar het dient ook als een krachtig hulpmiddel om de positie van Van Aalsburg in de markt te versterken. Het toont het bedrijf als een kennisleider in hun sector en draagt bij aan het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten en partners.

Met pakkende teksten, professionele fotografie en een creatieve vormgeving presenteert dit boek de belangrijkste aspecten van het familiebedrijf, waaronder:

De Generaties
Het benadrukt de impact en betrokkenheid van de 1e, 2e en 3e generaties van de familie Van Aalsburg in het bedrijf, wat de continuïteit en toewijding van het familiebedrijf benadrukt.

Innovatieve Projecten
Het brengt de indrukwekkende innovatieve projecten van Van Aalsburg onder de aandacht, die getuigen van hun vermogen om voorop te lopen in hun branche.

Van-Aalsburg-bedrijfsboek
vanaalsburg_bedrijfsboek_7

Innovatief Materieel
Het illustreert de geavanceerde apparatuur en technologieën die Van Aalsburg ontwikkeld en inzet, waardoor ze efficiënter en effectiever kunnen werken.

Duurzaam Beleid
Het belicht het sterke duurzaamheidsbeleid van Van Aalsburg, wat laat zien dat ze niet alleen streven naar zakelijk succes, maar ook naar milieubewuste bedrijfsvoering.

Certificering
Het legt de nadruk op de certificeringen en kwaliteitsstandaarden waaraan Van Aalsburg voldoet, wat getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.

Geschiedenis
Een speciaal onderdeel van dit bedrijfsboek is het ontwerp van een tijdlijn waarin de volledige geschiedenis van Van Aalsburg wordt weergegeven.

Het is een eerbetoon aan het vakmanschap, de kennis en de ervaring van Van Aalsburg, en benadrukt hun blijvende impact in de branche. In dit project heeft ProudPepper samengewerkt met Reclameloods voor de vormgeving en opmaak en met Tekstservice Vermeulen voor de teksten.

Geschiedenis in een tijdlijn

Geschiedenis in een tijdlijn

Innovatieve projecten

Innovatieve projecten

Innovatief en duurzaam materieel

Innovatief en duurzaam materieel

Van Aalsburg

Benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@proudpepper.nl

Wat onze klanten vertellen

testimonial-stars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wat zijn jouw ambities op het gebied van positionering, branding en marktontwikkeling? Welke kansen liggen er voor jouw bedrijf? Laten we eens kennismaken en samen kijken waar die ‘peper’ zit.

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306