Skip to content

Case/project

Van Aalsburg

Positionering van een Ambacht; De wilgentenenschutting

ProudPepper heeft onlangs een project afgerond voor familiebedrijf Van Aalsburg; het positioneren van het product; de wilgentenenschutting. Het doel was om zowel particuliere klanten als hoveniers bewust te maken van de schoonheid en vakmanschap achter de wilgentenenschuttingen van Van Aalsburg. 

Beleving
Dit project omvatte het creëren van een beknopte en overzichtelijke website, een vernieuwde brochure en bijpassende advertenties.We wilden een blijvende indruk achterlaten met de thema’s:

  • Oer Hollands
  • Een 100% natuurlijk product
  • Het Ambacht van de griendwerker
  • De wonderlijke wereld van de knotwilg

Onze communicatie was zorgvuldig afgestemd op de beoogde doelgroep.

Van Aalsburg 2

Combinatie van online en offline marketing
Via de advertenties, geplaatst in zorgvuldig gekozen on- en offline media en voorzien van een QR-code, kunnen geïnteresseerden eenvoudig naar de one-page website worden doorverwezen. De nieuwe website www.oerhollandseschutting.nl fungeert als een digitale etalage voor de wilgentenenschuttingen en nodigt bezoekers uit om de schoonheid van het ambacht te ontdekken. Vanuit deze website kunnen bezoekers direct naar de webshop navigeren of de vernieuwde brochure aanvragen.

 

Van Aalsburg brochure wilgentenenschutting

Vernieuwde brochure
De vernieuwde brochure toont de veelzijdigheid van Wilgentenen schuttingen. Met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit, presenteert de brochure diverse ontwerpen ter inspiratie voor geïnteresseerde klanten. De afbeeldingen en tekst in de brochure zijn zorgvuldig gekozen om het authentieke, natuurlijke karakter van het product en de expertise van Van Aalsburg te benadrukken.

 

Krachtige samenwerking
Voor de tekstuele content heeft ProudPepper samengewerkt met Tekstservice Vermeulen. ProudPepper werkte samen met Reclameloods voor de opmaak van de brochure, advertenties en de ontwikkeling van de one-page website. Onze inspanningen waren duidelijk gericht op effectieve communicatie met de beoogde doelgroepen.

 

Advertentie

Advertentie

One-page website

One-page website

Brochure

Brochure

Resultaat
Met dit vernieuwde marketingpakket is Van Aalsburg nu in staat om hun prachtige wilgentenenschuttingen aan een breder publiek te presenteren. Hierbij worden de unieke eigenschappen van het product en het ambacht van Van Aalsburg volledig tot hun recht gebracht.

 

Van Aalsburg

Benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@proudpepper.nl

Wat onze klanten vertellen

testimonial-stars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wat zijn jouw ambities op het gebied van positionering, branding en marktontwikkeling? Welke kansen liggen er voor jouw bedrijf? Laten we eens kennismaken en samen kijken waar die ‘peper’ zit.

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306