Skip to content

Data en Digitalisering

Intelligent gebruik maken van data en digitalisering in het bedrijfsleven wordt de norm. ProudPepper helpt ondernemers deze slag nú te maken en hiermee commercieel te groeien. ProudPepper helpt business tot business bedrijven te laten groeien met een data gedreven commerciële strategie. Onze innovatieve sales methodes kenmerken zich door een heldere en praktische aanpak, een overzichtelijk stappenplan en software. Daarnaast coachen wij jouw commerciële team en begeleiden wij jouw project met aantoonbaar resultaat.

De voordelen van een data gedreven strategie:

• Meer leads genereren.
• Leads beter kwalificeren.
• Focus salesprofessionals op leads met de grootse kansen.
• Meer plezier in acquisitie.
• Kostenbesparing door effectievere tijdsbesteding.
• Meer structuur in de marktbenadering.
• Hogere conversies

Leadgeneratiesoftware van Leadinfo

Leadgeneratiesoftware van Leadinfo

Met de leadgeneratiesoftware van Leadinfo herken je zakelijke bezoekers op je website. Met behulp van triggers kunnen deze leads automatisch worden doorgestuurd naar de juiste commerciële mensen binnen de organisatie. Door deze informatie te koppelen aan je CRM systeem en je Marketing Automation software ontstaat er een krachtig inzicht in gekwalificeerde leads. ProudPepper is partner van Leadinfo en adviseert en begeleid in de aankoop en implementatie.
leadinfo
Spotler
Spotler e-mail automation software

Spotler e-mail automation software

E-mail marketing in combinatie met goede content is een goede manier op gekwalificeerde leads te genereren. Met marketing automation zorg je via geautomatiseerde e-mail campagnes voor meer conversie bij het genereren van leads. Spotler is gebruiksvriendelijke en geavanceerde software voor e-mail marketing automation en is AVG-compliant. ProudPepper is partner van Spotler en begeleid in de strategie, aankoop en implementatie.

AdCalls betrouwbare call tracking-data

AdCalls betrouwbare call tracking-data

Veel bedrijven meten in Google Analytics allerlei typen online conversie. Van ingevuld contactformulier tot bezoekduur per pagina. En van nieuwsbrief inschrijving tot directe verkoop. 

Maar wat als iemand telefonisch contact opneemt in plaats van online converteert? Dan blijken veel marketeers in het duister te tasten. Doordat zij vaak alleen webacties registreren, missen ze een groot deel van de data.

Met call tracking meet je de telefonische respons op al je marketinguitingen, en maak je inzichtelijk wat online, maar ook offline, heeft bijgedragen aan deze interacties en conversies. Hiermee maak je korte metten met het grootste pijnpunt van elke marketeer, namelijk geen volledig inzicht in de resultaten van campagnes. 

Data driven sales
Data gedreven verkoop is de toekomst.

Data gedreven verkoop is de toekomst.

De komende jaren zullen B2B verkoopteams veel meer gaan opereren vanuit ‘inzicht’ dan vanuit ‘instinct’. Het slim gebruik maken van data en digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol.

Maar hoe vertaal je al deze data naar gekwalificeerde leads? En hoe zorg je dat deze leads worden omgezet naar afspraken zodat de commerciële doelstellingen worden behaald?

ProudPepper helpt commerciële organisaties om te groeien met een data gedreven verkoopstrategie door slim gebruik te maken van data-analyse en marketing automation.