Skip to content

Hoe je ‘trots’ inzet als ‘peper’ voor omzetgroei en trouwe medewerkers.

Employer branding

De jarenlange samenwerking met klanten in uiteenlopende sectoren heeft ons geleerd dat er veel kennis, daadkracht en visie is binnen bedrijven om groeidoelstellingen te bewerkstelligen. We zien ook in de waan van de dag, dat er kansen blijven liggen voor commerciële groei en employer branding. Twee thema’s die in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

In een tijd waar de arbeidsmarkt krapper en krapper wordt, wil je talentvolle medewerkers binden, boeien en inspireren. Zonder talentvolle medewerkers is een ambitieuze commerciële strategie ook moeilijk uit te voeren. ProudPepper helpt bedrijven bij strategie en uitvoering om deze thema’s binnen de organisatie effectief op elkaar af te stemmen.

Wat doen wij in het kort;

– Het formuleren van jullie eigen ProudPepper, jullie ‘trots’.
– Het bepalen van een inspirerende strategie vanuit jullie ambitie.
– Scherpstellen van jullie propositie.
– Samen werken aan blije klanten en medewerkers.
– Vertalen van jullie propositie naar een contentstrategie gericht op jullie target doelgroep.
– Bouwen aan je werkgeversmerk door het delen van inspirerende teksten, beelden en video’s.
– Inzetten van digitale tools voor leadgeneratie en omzetgroei.
– Coaching en inspireren van medewerkers.

Employer Branding

ProudPepper is een strategisch bureau voor omzetgroei en employer branding. Hierbij is ons uitgangspunt: de ‘trots’ en ‘peper’ binnen bedrijven gebruiken om gestructureerd te werken aan blije klanten en trouwe medewerkers. Samen met onze partners in o.a. content creatie, vormgeving en innovatieve software, bundelt ProudPepper de krachten om bedrijven te helpen met advies en uitvoering.

Wij bieden een gratis en vrijblijvende QuickScan aan van 2 uur om samen de kansen te onderzoeken. Deze QuickScan inplannen kan via het onderstaande contactformulier of via info@proudpepper.nl. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact op voor het maken van een afspraak.