Skip to content

Proudpepper 

Familiebedrijven

Verborgen schatten van kennis en ambacht

In een wereld gedomineerd door grote multinationals en start-ups, schuilt een waardevolle schat aan kennis en vakmanschap binnen familiebedrijven. Deze bedrijven dragen generaties aan expertise met zich mee en hebben geloof in hun vakmanschap.  Bij ProudPepper helpen we deze verborgen schatten te onthullen en te delen met de wereld.

Wat familiebedrijven bijzonder maakt
Familiebedrijven ademen een unieke charme uit, waarbij vakmanschap en ambacht diep verankerd zijn in hun DNA. De erfenis van generaties hard werk en toewijding heeft geresulteerd in een onschatbare rijkdom aan kennis en vaardigheden. Ze zijn niet alleen gericht op het behoud van hun erfgoed, maar ook op innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die de toekomst van hun bedrijf veiligstellen.

Wat deze bedrijven echt bijzonder maakt, is hun vermogen om te evolueren zonder hun oorsprong te verliezen. Ze begrijpen het belang van continuïteit en hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan. Terwijl dit voor hen dagelijkse kost is, wordt het voor buitenstaanders en klanten juist als uitzonderlijk ervaren.

vanaalsburg_bedrijfsboek_7

De kracht van kennisdelen
Het delen van deze expertise en ervaring met de wereld is van vitaal belang. Dit is waar ProudPepper een rol speelt. Wij ondersteunen familiebedrijven bij het effectief communiceren van hun kennis naar de markt. Dit doen we met een praktisch communicatieplan en het creëren van waardevolle content. Eén voorbeeld hiervan zijn krachtige whitepapers.

Whitepaper ontwikkelen

Contentcreatie en Whitepapers
Deze whitepapers belichten herkenbare problemen waarmee klanten te maken hebben en bieden inzicht in de oplossingen die familiebedrijven kunnen bieden. Hiermee benadrukken we niet alleen hun vakmanschap, maar ook hun vermogen om innovatieve producten en diensten te ontwikkelen die voldoen aan moderne behoeften.

Whitepapers hebben een tweeledig doel. Ten eerste willen we familiebedrijven positioneren als leiders in hun branche op het gebied van kennis. 

Hiermee vergroten we niet alleen hun naamsbekendheid, maar ook hun geloofwaardigheid. Ten tweede vergroten we de kansen voor familiebedrijven om aanbestedingen te winnen en partnerschappen aan te gaan. Klanten en partners realiseren zich namelijk dat ze toegang hebben tot een bron van kennis en ervaring.

Cases van enkele familiebedrijven

Van-Aalsburg-bedrijfsboek
Ontwikkeling bedrijfsboek
Sector: Bouw/Infra/Duurzaam
Klant: Van Aalsburg
case-aannemingsbedrijf-qualm
Propositie aanscherpen
Sector: Bouw/Infra/Techniek
Klant: Aannemingsbedrijf QUALM
case-de-graaff-carrosserie-whitepaper-ontwikkeling
Ontwikkeling whitepaper
Sector: Automotive
Klant: De Graaff Carrosserie
De Graaff
Marktonderzoek en positionering
Sector: Automotive
Klant: De Graaff Carrosserie
Template homepage projecten
Propositie | Whitepapers | Leads
Sector: Bouw/Infra/Duurzaam
Klant: Van Aalsburg
Template homepage projecten
Positionering | Marktontwikkeling
Sector: Techniek/Duurzaam
Klant: Green Hybrids

Wat onze klanten vertellen

testimonial-stars

Wij werken voor

Plan eenvoudig een 15 minuten QuickScan.

Wat zijn jouw ambities op het gebied van positionering, branding en marktontwikkeling? Welke kansen liggen er voor jouw bedrijf? Laten we eens kennismaken en samen kijken hoeveel ‘peper’ we kunnen toevoegen. Plan direct zelf een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. 

Kies gewoon een geschikt moment in onze kalender! Wij bellen je dan op het gekozen datum en tijdstip terug. Makkelijk toch?

Wat kun je verwachten?

  • Vrijblijvend telefonisch adviesgesprek van 15 minuten.
  • Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.
  • Praktijkvoorbeelden van onze aanpak bij vergelijkbare bedrijven.
  • Direct een aantal tips om mee aan de slag te gaan.
  • Inzicht in planning en kosten.