Skip to content

Gratis quickscan

Waar liggen mijn commerciële kansen?

Deze vraag wil je misschien graag eerst beantwoord hebben. Je hebt het gevoel dat er wel wat meer ‘pepper’ in jouw commerciële beleid mag maar je weet niet waar je moet starten. Laten we dan eerst eens een oriënterend gesprek voeren in de vorm van een gratis QuickScan.

Wat is een commerciële QuickScan?

De commerciële QuickScan is een oriënterend gesprek van maximaal 2 uur waarin we in gesprek gaan over jouw organisatie en commerciële kansen. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek zullen we het hebben over jouw ambities, jouw eigen ProudPepper, de huidige propositie, over klanten en over medewerkers. Uit dit gesprek ontstaat een goed beeld welke commerciële kansen er nog liggen voor jouw organisatie. Voorafgaand doen we een QuickScan van jouw website en social-media kanalen en geven we een aantal suggesties.

Wat kun je verwachten?

  • Vrijblijvende afspraak van max 2 uur.
  • Een QuickScan van jouw website en social-media kanalen.
  • Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.
  • Direct een aantal tips om mee aan de slag te gaan.

Wil je een gratis QuickScan aanvragen voor jouw bedrijf? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via onderstaand contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een vrijblijvende (online) afspraak in te plannen.

Aanvraag QuickScan

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag gratis quickscan