Skip to content

Groeistrategie

Geen enkel bedrijf kan zijn groeidoelstellingen bereiken zonder een goede strategie. In deze onzekere tijden zoeken ondernemers naar constante en meer voorspelbare omzetstromen. ProudPepper helpt met het bedenken van new business strategieën. Ben je te veel afhankelijk van omzet in een bepaalde sector en wil je daarom een nieuwe markt veroveren? Wil je met een nieuw product de markt op? Of wil je de komende jaren meer waarde toevoegen aan je bedrijf om het te kunnen verkopen? Welke commerciële groeiambitie je ook hebt, ik help je er graag mee.
Commerciële strategiekaart

Commerciële strategiekaart

Wil je weten hoe je meer aandeelhouderswaarde kan creëren voor jouw bedrijf? Wil je weten voor welke doelgroepen je bedrijf veel waarde toevoegt zodat je dit succes verder kan uitbreiden? Tijdens enkele interactieve en leuke gesprekken gaan we samen kijken naar de missie, visie, financiële doelstelingen, de relevante marktontwikkelingen, trends, concurrentie en SWOT analyse om zo te komen tot een commerciële data gedreven groeistrategie. Het eindproduct is een inspirerende strategiekaart welke dient als een dagelijkse blik op jouw doelstellingen en de focus op de concrete agenda voor de komende jaren. Geen zorgen! Wij blijven coachen en bijsturen voor het behalen van een meetbaar resultaat. 

strategie-kaart
Waarde Propositie Canvas
Ontwikkel een waardepropositie.

Ontwikkel een waardepropositie.

Wil je weten op welke manier je producten en diensten écht waarde toevoegen naar je klanten? Tijdens een interactieve sessie maken we het Waarde Propositie Canvas en ontdek je op welke wensen en behoeften van de klant jouw product en dienst aansluit. Dit vergroot de kans op een winstgevend verdienmodel. Het Waarde Propositie Canvas, ontwikkeld door Alex Osterwalder is een bewezen succesvol praktisch model om met het team aan de slag te gaan.

Bron: Strategyzer 2018