Skip to content

Interim Commercieel Directeur

Voor het aansturen en optimaliseren van jouw commerciële afdeling hoef je niet iemand in vaste dienst te nemen. Vanuit mijn rol als interim commercieel directeur help ik organisaties bij de aansturing van de sales en marketing afdeling.

Ik heb in mijn carrière ervaring opgebouwd in verschillende sectoren, van startups tot corporates. Deze ervaringen gebruik ik om voor mijn opdrachtgevers projecten met succes uit te voeren, al vanaf één dag in de week voor een vast bedrag.

Mijn specialiteiten als interim commercieel directeur:

– structureren van proces en afdeling;
– new business focus;
– CRM-systemen;
– KPI’s en sales pipeline;
– coaching en aansturing;
– ideeën omzetten in een concrete waardepropositie en verdienmodel;
– leadgeneratie software zoals e-mailmarketing en website tracking;
– Data-analyse en digitalisatie

 Lees de ervaringen van klanten: Hidden Champion en Green Hybrids.

Waar liggen de commerciële kansen voor jouw organisatie? Daar wil je misschien eerst inzicht in hebben. Om dit uit te zoeken voer ik een gratis commerciële QuickScan uit.  In een oriënterend gesprek van 2 uur breng ik de huidige situatie en de kansen voor jouw organisatie in kaart.

Een gratis en vrijblijvende QuickScan inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Offerte

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag offerte/afspraak