Skip to content

Interim Commercieel Manager

Behoefte aan een commercieel manager die jouw team helpt en structuur aanbrengt, maar wil je liever niet iemand in vaste dienst? Al vanaf 1 dag per week voor een vaste prijs help ik jou met realiseren van jouw commerciële ambities. Ik bied de combinatie van 23 jaar hands-on ervaring in sales, marketing en management, mijn MBA bedrijfskunde en een uitgebreide kennis van Data en Digitalisering.

Christiaan Mooij

Christiaan Mooij

Ruim 23 jaar ben ik actief als Sales en Marketingprofessional in B2B markten. De laatste 13 jaar heb ik als Commercieel Manager in meerdere grote en kleine organisaties leiding gegeven aan ervaren verkoopteams. In die jaren heb ik ervaring opgebouwd met het opzetten van een verkoop- en marketingsysteem waarbij de kracht ligt in het combineren van nieuwe marketingmethodes met traditionele verkoopmethodes. Met deze methode heb ik bewezen vanuit bestaande en nieuwe markten samen met mijn team in korte periode de omzet en winst van organisaties te verhogen.

Loopbaan en ervaring:

 • Directeur Van Mossel Ford Breda – Van Mossel Automotive Group
  2020 – 2020  www.vanmossel.nl
 • Sales & Marketing Manager – Stern Automotive Group
  2016 – 2020  www.stern.nl    
 • Interim Commercieel Manager – Outfit Company Wear
  2015 – 2016   www.outfit.nl    
 • Sales & Marketing Manager – FourSoft (Blujaysolutions)
  2012 – 2015   www.blujaysolutions.com 
 • Sales & Marketing Manager – Ctrack
  2007 – 2012  www.ctrack.nl
 • Accountmanager – Ctrack
  2000 – 2007   www.ctrack.n