Skip to content

Interim commercieel manager

Zoek je iemand die op korte termijn jouw commerciële afdeling kan aansturen en optimaliseren? Hiervoor hoef je niet iemand in vaste dienst te nemen. Al vanaf 1 dag in de week voor een vast bedrag kun je een commercieel manager inhuren. Een interim commercieel manager brengt je van de waan van de dag naar de focus op omzetgroei.

Welke commerciële uitdagingen heb jij binnen je organisatie? Wij helpen bedrijven met de volgende uitdagingen:

– meer structuur aanbrengen in het sales- en marketingproces;
– meer focus op new business activiteiten;
– inrichten van CRM-systemen en overlegstructuur;
– het opzetten van sales pipeline en KPI’s;
– het coachen van het salesteam;
– het omzetten van ideeën naar een concrete waardepropositie en verdienmodel;
– leadgeneratie software zoals e-mailmarketing en website tracking;
– leadgeneratie met content marketing;

Lees hier meer over de ervaringen van ondernemers met ProudPepper? Hidden Champion en Green Hybrids.

Wil je een offerte ontvangen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Een QuickScan als startpunt

Om een sales consultancy traject toegankelijk te maken voer ik eerst een QuickScan uit als startpunt. Eén werkdag lang loop ik door jullie bedrijf om gesprekken te voeren met een aantal medewerkers en liefst ook met een klant die jullie zouden omschrijven als “de ideale klant”. Als het kan luister ik mee tijdens een verkoopgesprek.

Hieruit komt een bepaald beeld naar voren en dat werk ik uit in een kort rapport. Alleen al dit rapport en de bijbehorende toelichting kan het nodige in beweging zetten. Interesse? In een persoonlijk gesprek licht ik graag toe hoe ik deze QuickScan bij jouw bedrijf ga inzetten.

Een QuickScan aanvragen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Offerte

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag offerte/afspraak