Skip to content

Interim sales manager

Op korte termijn behoefte aan een Interim Sales Manager die jouw team helpt en structuur aanbrengt. Wil je liever niet iemand in vaste dienst? Al vanaf 1 dag per week voor een vaste prijs help ik jou met realiseren van jouw commerciële ambities. Ik bied de combinatie van 24 jaar hands-on ervaring in sales, marketing en management, een academische graad in bedrijfskunde en een uitgebreide kennis van Data en Digitalisering.

Specialiteiten van Christiaan Mooij MBA als Interim Sales Manager:

– structuur aanbrengen in het sales- en marketingproces
– structuur aanbrengen in new business activiteiten
– inrichten overlegstructuur en CRM-systemen
– sales pipeline en KPI’s
– coaching van het salesteam
– ideeën omzetten in een concrete waardepropositie en verdienmodel
– leadgeneratie software zoals e-mailmarketing en website tracking
– leadgeneratie met content marketing

Een objectieve blik van buiten kan jou als ondernemer verder helpen. Ik ben een commerciële professional die adviseert en dwingt tot het maken van keuzes zonder daarin dwingend te zijn. Iemand die jou één keer per week uit de waan van de dag haalt en je de focus geeft op new business en de groei van jouw bedrijf. Meer lezen over de ervaringen van ondernemers met mij in de rol van Interim Sales Manager? Lees de businesscase van Hidden Champion en Green Hybrids.

Wil je een offerte ontvangen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Een gratis QuickScan als startpunt

Een gratis en vrijblijvende QuickScan inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Offerte

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag offerte/afspraak