Skip to content

Interim sales manager

Op korte termijn behoefte aan een Interim Sales Manager die jouw team helpt en structuur aanbrengt? Wil je liever niet iemand in vaste dienst? Al vanaf 1 dag per week voor een vaste prijs helpt ProudPepper jou met het realiseren van jouw commerciële ambities. 

ProudPepper biedt de combinatie van 24 jaar hands-on ervaring in sales, marketing en management in de sectoren Tech, Automotive en Duurzaamheid en een specialisatie in Data en Digitalisering. Op projectbasis vanaf 1 dag in de week voor een vast bedrag.

Specialiteiten:

– structuur aanbrengen in het sales- en marketingproces
– structuur aanbrengen in new business activiteiten
– inrichten overlegstructuur en CRM-systemen
– sales pipeline en KPI’s
– coaching van het salesteam
– ideeën omzetten in een concrete waardepropositie en verdienmodel
– leadgeneratie software zoals e-mailmarketing en website tracking
– leadgeneratie met content marketing

Christiaan Mooij - ProudPepper 5

Een objectieve blik van buiten kan jou als ondernemer verder helpen. Een commerciële professional die adviseert en dwingt tot het maken van keuzes zonder daarin dwingend te zijn. Iemand die jou één keer per week uit de waan van de dag haalt en je de focus geeft op new business en de groei van jouw bedrijf. Meer lezen over de ervaringen van ondernemers met ProudPepper in de rol van Interim Sales Manager? 

Lees de businesscase van Hidden Champion en Green Hybrids.

Wil je een offerte ontvangen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Download: Gratis whitepaper

Omzetgroei in het MKB wordt geremd door personeelstekort. In dit white paper vertellen wij je welke stappen jouw organisatie kan zetten om te groeien én aantrekkelijk te worden voor nieuw talent.

Wat krijg je met deze whitepaper?

  • 9 concrete stappen voor omzetgroei én employer branding.
  • Tips om je bedrijf aantrekkelijk te maken voor nieuw talent.
  • Een bewezen methode voor een succesvolle leadgeneratie campagne.
  • Enkele businesscases en klantverhalen ter onderbouwing.

Een gratis QuickScan als startpunt

Een gratis en vrijblijvende QuickScan inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.