Skip to content

Leadgeneratie

Veel MKB bedrijven en start-ups worstelen met de vraag hoe ze aan meer leads kunnen komen en wat de beste manier is om de markt te benaderen. Met een concreet stappenplan help ik bedrijven en salesteams aan warme, gekwalificeerde leads. 

Leadgeneratie tools

Leadgeneratie tools

Direct herkennen wie je website bezoekt en als lead in je mailbox ontvangen. E-mail automation software voor een effectieve leadgeneratie campagne. Door deze tools te integreren in je CRM omgeving ontstaat er een krachtig inzicht in de beste verkoopkansen. 

data-analyse en marketing automation
Inhoud

Content

Het creëren van relevante content, bijvoorbeeld met whitepapers en casestudies, is een bewezen methode om b2b leads te genereren. In ruil voor waardevolle content, deelt een potentiele klant zijn of haar contactgegevens. Het stelt jou in staat om in contact te treden met deze prospect en jou product of dienst te verkopen. Ook hier is het belangrijk om de juiste strategie en doelstellingen te volgen. In een aantal sessies gaan we samen aan de slag om de juiste product/doel combinatie en de juiste boodschap te bepalen. Daarna volgt een concreet stappenplan om jouw boodschap naar jouw doelgroep te vertalen en de interesse van potentiele klanten te wekken.

Telemarketing

Telemarketing

Koude acquisitie is nog steeds één van de meest gebruikte manieren op leads te genereren maar wat als je dit combineert met data. Leadgeneratiesoftware is een slimme manier om data te verzamelen over de interesse van de klant. ProudPepper combineert deze slimme software met de persoonlijke aanpak van telemarketing. Het resultaat? Warme voorgekwalificeerde leads en afspraken voor jouw verkoopteam om op te volgen.

Leadgeneratie uit bestaande klant

Leadgeneratie uit bestaande klant

Tevreden klanten zijn vaak de beste ambassadeurs. Deze ambassadeurs hebben op hun beurt weer een netwerk van bedrijven en relaties die wellicht interesse hebben in jouw product of dienst. ProudPepper helpt bij het inventariseren van deze ambassadeurs en adviseert hoe bedrijven meer leads kunnen genereren uit hun bestaande klantenbestand.