Skip to content

'Van de waan van alledag, naar de focus op leadgeneratie'

Leadgeneratie

Veel bedrijven in het MKB worstelen met de vraag hoe ze aan meer leads kunnen komen en wat de beste manier is om de markt te benaderen. Leadgeneratie is belangrijk om potentiële klanten binnen te halen en de omzet van je bedrijf te laten groeien. ProudPepper heeft een beproefde methode ontwikkeld om gekwalificeerde leads te genereren.

Binnen deze methode maken wij gebruiken van o.a. slimme leadgeneratiesoftware, het creëren van relevante content (bijvoorbeeld met whitepapers en casestudies), Social Media campagnes en een structurele aanpak voor de opvolging van leads. Met meetbaar resultaat!

ProudPepper is een strategisch bureau voor omzetgroei en leadgeneratie. Ons uitgangspunt is: 
de ‘trots’ en ‘peper’ binnen bedrijven gebruiken om gestructureerd te werken aan blije klanten en trouwe medewerkers. Samen met onze partners in o.a. content creatie, vormgeving en innovatieve software, bundelt ProudPepper de krachten om bedrijven te helpen aan gekwalificeerde leads. 

Meer lezen over de ervaringen van ondernemers in het MKB? Lees hier de businesscase van klanten Hidden Champion en Green Hybrids

Met onze beproefde methode realiseren wij in de praktijk een omzetgroei van 10% – 20%.

ProudPepper leadgeneratie vliegwiel

ProudPepper leadgeneratie vliegwiel

Wij bieden een gratis en vrijblijvende QuickScan aan van 2 uur om samen de kansen te onderzoeken. Deze QuickScan inplannen kan via het onderstaande contactformulier of via info@proudpepper.nl. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact op voor het maken van een afspraak. 

Contact ProudPepper

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag quickscan