Skip to content

Leadgeneratie

Veel bedrijven in het MKB worstelen met de vraag hoe ze aan meer leads kunnen komen en wat de beste manier is om de markt te benaderen. Leadgeneratie is belangrijk om potentiële klanten binnen te halen en de omzet van je bedrijf te laten groeien. ProudPepper heeft een beproefde methode ontwikkeld om gekwalificeerde leads te genereren.

Binnen deze methode maken wij gebruiken van o.a. leadgeneratiesoftware, het creëren van relevante content (bijvoorbeeld met whitepapers en casestudies), Social Media campagnes en een structurele aanpak voor de opvolging van leads. Met meetbaar resultaat!

Ons uitgangspunt hierbij is datgene waar jullie het meest ‘trots’ op zijn. Dat vormt de ‘peper’ in jullie commercieel beleid. 

Mijn naam is Christiaan Mooij en met ProudPepper help ik samen met mij partners, ondernemers in het MKB bij het genereren van kwalitatief goede leads. Ik combineer hierbij 24 jaar hands-on ervaring in sales, marketing en management, een academische graad in bedrijfskunde en een uitgebreide kennis van Data en Digitalisering. Al vanaf 1 dag per week voor een vaste prijs helpen wij met het realiseren van jouw commerciële ambities. 

Meer lezen over de ervaringen van ondernemers in het MKB? Lees hier de businesscase van klanten Hidden Champion en Green Hybrids.

ProudPepper leadgeneratie vliegwiel

ProudPepper leadgeneratie vliegwiel

Wil je een offerte ontvangen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Een gratis QuickScan als startpunt

Om leadgeneratie toegankelijk te maken voer ik vaak een gratis QuickScan uit als startpunt. Deze commerciële QuickScan is een oriënterend gesprek van maximaal 2 uur waarin we in gesprek gaan over jouw organisatie en commerciële kansen. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend. Voorafgaand doen we ook een QuickScan van jouw website en social-media kanalen en geven we een aantal suggesties.

Hieruit komt een bepaald beeld naar voren en dat werk ik uit in een kort rapport. Alleen al dit rapport en de bijbehorende toelichting kan het nodige in beweging zetten. Interesse? 

Een gratis en vrijblijvende QuickScan inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Offerte

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

Aanvraag offerte/afspraak