Skip to content

Over ProudPepper

 
Strategisch Marketeer - en Businesscoach

Christiaan Mooij MBA

Strategisch Marketeer – en Businesscoach

Christiaan Mooij is oprichter van ProudPepper. Met ProudPepper wil hij andere ondernemers helpen om hun bedrijf te laten groeien. Ondernemers die impact willen maken met hun product en dienst. Christiaan heeft meer dan 25 jaar ervaring in commerciële en marketing rollen, waarvan hij 15 jaar in leidinggevende functies heeft gewerkt. Zijn expertise ligt in verschillende sectoren, waaronder de bouw, infra, automotive, tech en duurzame sector.

Tijdens zijn MBA opleiding bij Business School Nederland ontdekte hij zijn talent voor onderzoek, het luisteren en doorvragen en het verder ontwikkelen van organisaties. Dit talent zet hij nu in voor zijn klanten bij ProudPepper. Christiaan heeft een groot netwerk van specialisten op het gebied van vormgeving, tekst, online-advertising en SEO. Door samen te werken met zijn klanten en partners, bereikt hij blijvende verbeteringen in merkbeleving, positionering en omzetgroei.

Christiaan gelooft dat elk bedrijf trots moet zijn op wat ze doen en dat deze trots de peper is in het succes. Dit is dan ook de kern van zijn bedrijfsfilosofie voor ProudPepper.

Wij werken voor

Wat onze klanten vertellen

testimonial-stars

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wat zijn jouw ambities op het gebied van positionering, branding en marktontwikkeling? Welke kansen liggen er voor jouw bedrijf? Laten we eens kennismaken en samen kijken waar die ‘peper’ zit.

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306