Skip to content

Sales Consultancy

Een objectieve blik van buiten kan jou als ondernemer verder helpen. ProudPepper biedt sales consultancy voor bedrijven in het MKB. Al vanaf 1 dag per week voor een vaste prijs help ik jou met het realiseren van jouw commerciële ambities. Waar wil je met je bedrijf naar toe? Zoek je meer klanten of heb je een idee voor een product wat je verder wilt concretiseren? Wil je misschien jouw salesteam optimaliseren? Heb je de ambitie om je bedrijf op termijn te verkopen en de waarde van jouw bedrijf verhogen?

Mijn naam is Christiaan Mooij en met ProudPepper help ik ondernemers bij het bepalen van een scherpe commerciële strategie om deze doelen te behalen. Ik combineer hierbij 24 jaar hands-on ervaring in sales, marketing en management, een academische graad in bedrijfskunde en een uitgebreide kennis van Data en Digitalisering.

Mijn specialiteiten op het gebied van sales consultancy:
– groeistrategieën en commerciële planning
– structuur aanbrengen in het sales- en marketingproces;
– structuur aanbrengen in new business activiteiten
– inrichten overlegstructuur en CRM-systemen
– sales pipeline en KPI’s
– coaching van het salesteam
– ideeën omzetten in een concrete waardepropositie en verdienmodel
– leadgeneratie software zoals e-mailmarketing en website tracking
– leadgeneratie met content marketing

Meer lezen over de ervaringen van ondernemers in het MKB? Lees hier de businesscase van klanten Hidden Champion en Green Hybrids.

Wil je een offerte ontvangen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Download: Gratis whitepaper

Omzetgroei in het MKB wordt geremd door personeelstekort. In dit white paper vertellen wij je welke stappen jouw organisatie kan zetten om te groeien én aantrekkelijk te worden voor nieuw talent.

Wat krijg je met deze whitepaper?

  • 9 concrete stappen voor omzetgroei én employer branding.
  • Tips om je bedrijf aantrekkelijk te maken voor nieuw talent.
  • Een bewezen methode voor een succesvolle leadgeneratie campagne.
  • Enkele businesscases en klantverhalen ter onderbouwing.

Een gratis QuickScan als startpunt

Een gratis en vrijblijvende QuickScan inplannen? Je kunt me bereiken via 06 – 14 914 916 of via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.