Skip to content

Case/project

Van Aalsburg

Propositie vertalen | Whitepapers | Leadgeneratie

Samen met ontwerpbureau Reclameloods hebben wij een project uitgevoerd om de propositie van Van Aalsburg helder over te brengen op de doelgroep. Hiervoor hebben we whitepapers, infographics en iconen ontwikkeld. Met actieve leadgeneratie campagnes brengen we Van Aalsburg in contact met potentiële klanten.

De whitepapers beschrijven de oplossingen die Van Aalsburg biedt voor bekende problemen binnen de grond-, weg en waterbouw. Daarnaast hebben we een nieuwe huisstijl en communicatiestrategie ontwikkeld om de expertise en kernwaarden van het bedrijf helder te communiceren naar de specifieke doelgroepen.

Whitepapers
Wij ontwikkelden een reeks whitepapers met het thema “Building with Nature”. In deze whitepapers worden bekende problemen binnen natuurgebieden beschreven en hoe Van Aalsburg met hun producten en expertise deze problemen kan oplossen. Deze whitepapers worden structureel ingezet om via LinkedIn Ads waardevolle leads te genereren voor Van Aalsburg. Dit zorgt ervoor dat zij aan tafel komen met nieuwe klanten. De eerste leads zijn inmiddels binnen.

Whitepaper ontwikkelen

Infographics
Van Aalsburg wilde laten zien hoe ze met trots en passie hun producten creëerden. We besloten daarom om infographics te ontwerpen die het ambacht van knotwilg tot eindproduct duidelijk konden uitleggen.

 

vanaalsburg-illustraties-case

Iconen
Van Aalsburg is een modern familiebedrijf waar sinds 1964 innovatie, ambacht, duurzaamheid en uitstekende klanttevredenheid samenkomen in de uitgebreide dienstverlening. Deze boodschap moest op een heldere en duidelijke manier overgebracht worden. Hiervoor hebben we iconen ontwikkeld die de kerngegevens van het bedrijf in één overzicht weergeven. Het resultaat is een heldere visuele representatie van het bedrijf, die bijdraagt aan een grotere herkenbaarheid en betrokkenheid bij de doelgroep.

vanaalsburg-iconen-case

Benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@proudpepper.nl

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wat zijn jouw ambities op het gebied van positionering, branding en marktontwikkeling? Welke kansen liggen er voor jouw bedrijf? Laten we eens kennismaken en samen kijken waar die ‘peper’ zit.

Bel of mail

06-14914916
info@proudpepper.nl

BTW en KvK

BTW:  NL852091679B01
KvK:   56365306

    Wat onze klanten vertellen

    testimonial-stars